Aktuellt

Sommaruppehåll 2024

Årets sommaruppehåll är vecka 29-32. Sista städning innan sommaruppehållet är 12/7 och städningen återupptas 12/8. Som vanligt kommer det att finnas ett begränsat antar städerskor tillgängliga under sommaren. Kontakta gärna kundtjänst om du önskar städning under sommaren.
//Ditt Rent08

Juluppehåll 2023

I år kommer vi att ha ett juluppehåll vilket innebär att alla ordinarie städningar utgår under vecka 52 samt vecka 1. Vi kommer ha ett begränsat antal städerskor tillgängliga under den perioden. Önskar ni städning under de aktuella veckorna så bokas tiderna enligt först till kvarn. Önskar ni städning under vecka 52 eller vecka 1. Kontakta gärna vår kundtjänst snarast, då vi av erfarenhet vet att tiderna bokas upp snabbt. Observera att från v.2 fortsätter ordinarie städningar som vanligt med ojämna/jämna veckor.
//Ditt Rent08

Information om RUT kring årsskiftet

Enligt Skatteverkets regler är 31 januari 2023 sista datum att lämna in ansökan om RUT-avdrag för fakturor betalda under 2022. Har du fått någon utbetalning nekad för faktura betald under 2022 och vill att vi ska skicka in en ny ansökan för t ex make/sambo så är det viktigt att du meddelar oss i god tid innan 31 januari.
//Ditt Rent08

Arbetsmiljö och Corona

Rent08 AB är ett av de företag som Arbetsmiljöverket valt ut för en riktad tillsyn gällande Corona. Vi kan stolt meddela att Rent08 AB uppfyller alla punkter i denna tillsynsinsats riktad mot att förebygga smittrisker för Corona.
//Ditt Rent08

Utökat RUT-avdrag

Från 1 januari 2021 utökas RUT-avdraget till 75000:- per person och år. Det innebär att du som kund hos oss kan använda betydligt fler timmar städning och andra tjänster med bibehållet RUT-avdrag jämfört med tidigare då gränsen vad 50000:- per år och person.
//Ditt Rent08

Rent08 och Corona

Vi på Rent08 har alltid våra anställda och våra kunders hälsa och säkerhet som högsta prioritet. Vi följer självklart alla gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.
Våra anställda stannar alltid hemma vid minsta misstanke om symptom för att inte riskera att smitta andra anställda eller kunder.
Har du som kund några frågor om vår hantering av Corona får du gärna kontakta vår kundtjänst som gärna svarar på frågor.

//Ditt Rent08