Om oss

Vi är ett flexibelt familjeföretag med stor kapacitet

Rent 08 startades 2006 med endast 1 städerska. Idag är vi över 130 medarbetare och har mer än 6000 kunder i Stockholmsregionen.

Vi är en totalentreprenör inom hushållsnära tjänster och arbetar löpande med att kvalitetssäkra tjänsterna vi erbjuder och arbetsmiljön för våra medarbetare. Vår målsättning är att våra medarbetare skall hålla ett helt yrkesliv i den tuffa branschen som vi är verksamma i och vi värnar lika mycket om vårt team som våra kunder.

Vi erbjuder våra anställda marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag samt försäkringspaket med avtalspension via Fora.

På kontoret är vi 8 personer samt 4 arbetsledare.

95% av våra kunder är privatpersoner, resterande del är företag (trappstädning, butiksstädning, Företagsstäd).

Pattern

Våra medarbetare

Att ha nöjda medarbetare är minst lika viktigt som att ha nöjda kunder tycker vi. Här kommer några svar från vår senaste medarbetarundersökning.

 • “Jag gillar att jobba på Rent 08 för: * Positiv inställning till anställda * Är alltid snabba och lyhörda för att lösa eventuella problem * Anställda är försedda med de arbetskläder, skor och utrustning som behövs * Regelbundna löner * Friskvårdscheckar * Årlig betald semester * Nöje, presenter * En mängd olika incitament * Telefonsamtal ersättning * Kostnadsfria kurser, mm. Sist men inte minst! Vi har många trevliga kunder också!”
  Inga N
 • “Rent 08 är en av de största städfirmorna i Stockholm och det var därför jag började här. Eftersom jag är från ett annat land och har inte någon utbildning var det här en min enda möjlighet att komma in i arbetslivet. Jag gillar att företaget är stort och har därför alltid varierande arbetsuppgifter. Att jobba här är den bästa skolan för invandrare och nybörjare.”
  Hendrika
 • “Jag bara gillar att städa och göra andra glada och vår kontorspersonal är tillmötesgående. Ett stor tack till Elina. Vi får alltid lön i tid, får alltid semester och presenter vid högtider. Tror inte att det är likadant på andra arbetsplatser. Tack för de nya arbetskläderna, de är verkligen bekväma!”
  Sanita
 • “Jag är mycket nöjd med denna arbetsplats då man hör om andra ställen där man har mycket sämre villkor.”
  Ineta
 • “Därför jag gillar att arbeta på Rent 08: 1. Som arbetsledare har jag möjlighet att dela med mig av min erfarenhet för anställda som behöver det. 2. Jag ser resultat av mitt arbete som nöjda kunder och deras reaktioner på ett fantastiskt rent hem.3. Jag känner mig trygg för att lönen alltid betalas ut i tid, att vi har vita löner och garanterat betald ledighet. 4. Festerna är mycket välorganiserade, vi har regelbundna kryssningar och individuella hälsningar på födelsedagar. 5. Det finns ett stöd till oss arbetsledare! Jag önskar alla anställda att känna och förstå den verkliga och sanna känslan av tryggheten hos oss!”
  Sarmite
 • “Jag tycker om att jobba på vårt företag for att det känns bra att vara en del av kollektivet där man bryr sig om varandra. Man känner sig trygg då man har arbete samt att det bli roligt och underhållande på gemensamma aktiviteter sa som kryssningar eller julbord. Det är alltid trevligt att få presenter och tacksamma ord for bra utfört jobb. Det är också jättebra med interna meddelande med all info angående arbetsuppgifter och annat. Tack vare mitt jobb har jag träffat många härliga människor som är mina kollegor och vänner.”
  Alla
 • “Vi på Rent 08 har många förmåner. Bolaget har en proffsig och organiserad arbetsledning samt en omtänksamhet gentemot både kunder och anställda. Vi har betald semester, betald sjukfrånvaro och många andra förmåner. Det är alltid trevligt med bonusar, företagsfester och visad uppskattning på födelsedagar och liknande. Rent 08 är ett bra företag som arbetar på europeisk nivå.”
  Nadezda

Vill du jobba hos oss?

Rent 08 är ett växande företag & söker alltid nya medarbetare. Varmt välkommen att skicka en ansökan om du är intresserad av att jobba hos oss!

Skicka ansökan & CV

Så här tycker våra kunder